Rehberlik Servisi

Şbt

Okulumuz Psikolojik danışman/rehber öğretmenleri Ceylan ARIK ve Abdullah YUSUFOĞLU tarafından öğrencilere yönelik mahremiyet eğitimi semineri gerçekleştirildi.

Okulumuz psikolojik danışman/rehber öğretmenleri Ceylan ARIK ve Abdullah YUSUFOĞLU tarafından 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Ergenleri Bilgilendirme ve Farkındalık Kazandırma Eğitimi yapılmıştır.

Türkiye bağımlılıkla mücadele eğitimleri kapsamında 5. sınıf öğrencilerine sağlıklı yaşıyorum, teknoloji bağımlılığı ve tütün bağımlılığı modüllerinde eğitimler verilmiştir.

Okul psikolojik danışmanı Ceylan ARIK tarafından Psikososyal Destek eylem planı kapsamında öğretmenlere kayıp ve yas konulu eğitim semineri verilmiştir.

Ara

Okul psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni Ceylan ARIK tarafından 5. sınıf öğrencilerine mahremiyet eğitimi semineri yapıldı.