T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Abdullah Tokur Ortaokulu

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

         Okulumuzda 25 Kasım 2016 Cuma günü öğrencilerimizle birlikte tiyatro salonumuzda coşkulu bir tören ile öğretmenlerimizin gününü kutladık.

       Törenimiz Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk' e çelenk sunumu ardından Okul Müdürümüz Mustafa DENİZ 'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve şiirlerle devam etti. Tören sonunda öğrencilerimizle birlikte hazırlamış olduğumuz video izletildi ve öğrencilerimiz "Benim Adım Öğretmen" şarkısını söyleyip öğretmenlerine çiçeklerini verdiler.

       Tören sonrasında  öğrencilerimizle birlikte kardeş okulumuz Abdullah Tokur İlkokulu' nu ziyaret ettik ve okul müdürü ve öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladık.  

             Ayrıca okulumuz öğretmenler günü kutlamaları kapsamında 24 Kasım 2016 Perşembe günü öğlen ve akşam olmak üzere öğretmenlerimizin katılımıyla yemekler düzenledi.

            Öğretmenler günü kutlamalarında emeği geçen ve kendimizi özel hissetmemizi sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm  öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

            İsviçre Bern eski Eğitim  Müşaviri Sayın Ali ÇEVİK´ in  okulumuzu ziyaret edip öğretmenler günümüzü kutlaması   günün süprizi oldu. Sayın Ali ÇEVİK´ e ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.11.2016 - Güncelleme: 23.03.2021 22:56 - Görüntülenme: 615
  Beğen | 0  kişi beğendi