ANKARA / ALTINDAĞ - Abdullah Tokur Ortaokulu

Abdullah Tokur Ortaokulu

Adres
Önder Mah. 37 A/B Çamlıtepe Caddesi Sonu 37 A/B Siteler, Altındağ/Ankara abdullahtokurortaokulugmail.com
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek, güvenilir, tercih edilen bir eğitim merkezi olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayan, kendine hedef belirleyen, bu hedeflere ulaşmak için mücadele eden, kendine güvenen, geliştiren, sevgi dolu, saygılı, paylaşmayı bilen, vatanını seven ve 21.YYlın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, öğrencilere gelecekteki yaşantılarında karşılaşacakları sorunları çözebilecekleri bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tam gün
Ulaşım
Sıhhıye Köprüsü üzerinden "Karapürçek Eskiyol" dolmuşları(Güzergah:Sıhhıye,Gar,Talatpaşa Bulvarı, Gülveren Cad., Siteler) ve Siteler Bostancık Otobüsleri 324,329,343 okulumuzun yakınından geçmektedir.
Önder Mah. Kareli Sk. 37 A/B (Çamlıtepe Cad. Sonu)Siteler-Altındağ/Ankara
İl merkezine 8; ilçe merkezine 5 km uzaklıkta.
Ankara 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Futsal 5. si
Bilimsel Etkinlikler
Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi / Geliştir - Uygula - Paylaş Bildiri Sunumu
Sıfır Atık Projesi PİCTES Projesi Okulum Temiz Çalışmaları