Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen törenle kutladık. Bu coşkulu günde emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27 - 28 Mart 2024 tarihleri arasında Ankara hızlı tren garında düzenlenen Altındağ İlçesi Yıldızlar satranç turnuvasında okulumuzu temsil eden 8/B sınıfı öğrencisi Sham ALMIKHLEF 2. yine 8/B sınıfı öğrencisi Sedra HATIR 3. olarak madalya kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencisi Zekiye Almaree ve 6/B sınıf öğrencisi Samer Cüneyd ilçede düzenlenen zeka oyunları turnuvasına katılmışlardır. Zekiye Almaree reversi kategorisinde 3. Samer Cüneyd mangala kategorisinde 4. olmuşlardır. öğrencilerimizi tebrik ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda yapılan tören ile kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü törenle kutladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Emine Direnç, Ayça Tankut ve Sümeyye Arslan'ın öğrencileriyle hazırladığı deneylerden oluşan bilim şenliği düzenlendi. Bilim şenliğinde görevli öğrenciler öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları çalışmaları arkadaşlarına sunarak sergilediler. Yapılan deneyler öğrencilere hem bilgi sağladı hem de görsel şölen. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

7 Mart 2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrenciler çalan ilk zil ile çök-kapan-tutun yaptı ikinci zil ile de okulu düzenli bir şekilde öğretmenlerinin yönlendirmesiyle tahliye etti.

Şbt

Okulumuzda 21-22-23 Şubat tarihlerinde mangala turnuvası gerçekleştirilmiştir. Yapılan turnuvaya tüm sınıf ve şubelerden gönüllü öğrenciler katılmış ve 6/B sınıfından Samer Cüneyd birinci olmuştur. Öğrencimiz okulumuzu ilçede gerçekleştirilecek zeka oyunları turnuvasında temsil edecektir.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Feza Gürsey Bilim Merkezine yapılan geziye katıldılar. Öğrencilerimiz gezide deneyleri gözlemleme ve deneyimleme şansı elde ettiler. Geziye katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

DEPREM ŞEHİTLERİMİZE SAYGI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2 Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı

Şbt

1 DÖNEM SONU KARNE HEYECANI...

Ara

Okulumuz psikolojik danışman/rehber öğretmenleri Ceylan ARIK ve Abdullah YUSUFOĞLU tarafından tüm velilerimizin davetli olduğu bir veli toplantısı düzenlenmiştir. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz rehberliğinde Ato Congresium' da gerçekleştirilen 19. Ankara Kitap Fuarına katıldılar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yunus Emre konulu Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı pano çalışması