2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ABDULLAH TOKUR ORTAOKULU 1. DÖNEM 1.YAZILI SINAV TARİHLERİ VE KONU/SORU DAĞILIM TABLOLARI

NOT: EXCEL TABLOSUNDA HER DERSİ TABLONUN ALTINDA BULUNAN DERSLER KISMINA TIKLAYARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ.

Haz

Pybs bursluluk sinavi 5 eylul 2021 de yapilacaktir. Veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanı Z.Buse AY tarafından okulumuz öğretmenlerine zoom üzerinden "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" sunumu yapıldı.Sunumda Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon ve eylem planları, Şiddet türleri, kadina yonelik şiddette dünyadaki durum, şiddetin nedenleri ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumsal mekanizmalar anlatıldı. 28 öğretmenimizin katıldığı sunum, sorular cevaplandirilarak sonlandırıldı.

Nis

Okul Psikolojik Danismanimiz Z.Buse AY tarafindan velilerimizi ve öğretmenlerimizi bilgilendirme amaçlı "Öfke Kontrolü Broşürü" hazırlandı.

Broşürde genel olarak öfkenin tanımı ve etkilerine yer verilirken aynı zamanda anne-baba ve öğretmenlere, çocuğun öfke anında neler yapılması gerektiği konusunda tavsiyeler verildi.