Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle Başkanlığımız koordinasyonluğunda ülke çapında
“Yüzüncü Yıl Marş Yarışması” düzenlenmiş ve Yüzüncü Yıl Marşı oluşturulmuştur.
Ekte link adresleri yazılı olan mecralardan, Yüzüncü Yıl Marşımıza erişim sağlayabilirsiniz.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü her gün olduğu gibi 10 Kasım'da saygı, özlem ve minnetle anıyoruz. Yapılan programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

CUMHURİYETİMİZ 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK...

CUMHURİYETİMİZ 100 YILI KUTLAMLARI KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ SINIF İÇİ PANO ETKİNLİKLERİMİZ

CUMHURİYETİMİZ 100 YILI KUTLAMLARI KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLERİMİZDE GÖREV ALAN ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİMİZE TESEKKUR EDERİZ.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ABDULLAH TOKUR ORTAOKULU 1. DÖNEM 1.YAZILI SINAV TARİHLERİ VE KONU/SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYINLANDI.

NOT: EXCEL TABLOSUNDA HER DERSİ TABLONUN ALTINDA BULUNAN DERSLER KISMINA TIKLAYARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ.

Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde Sıfır Atık Merkezini gezmeye gittiler.

Okulumuz öğretmenleri Aslı Kurtoğlu ve Abdullah Yusufoğlu önderliğinde 8. sınıf öğrencilerimiz olgunlaşma enstitüsüne geziye götürülmüştür. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

13 Ekim Afet Risklerini Azaltma günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrenciler önce afad bilgilendirme videolarını izledi ardından siren sesiyle tatbikat kapsamında okul bahçesinde toplandı.

Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılı öğretmenlerimizin hazırladığı ve öğrencilerimizin sunduğu program ile kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Psikolojik danışman/rehber öğretmen Abdullah Yusufoğlu tarafından öğrencilere okul kuralları konusunda çalışma yaptırılmıştır.

Mevlid-i Nebi Haftası öğretmenlerimizin hazırladığı öğrencilerimizn sunduğu bir program ile kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda her yıl düzenli olarak takip ettiğimiz kitap okuma saatini bu sene de gerçekleştiriyoruz. Tüm öğrenciler ve öğretmenler haftalık belirlenen ders saatinde hep birlikte kitap okuma yapıyorlar.

Eyl

OKULUMUZ BAHÇESİNİN OYUN ALANI ÇİZGİLERİ,

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENILENMİŞTİR.