Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda öğretmenlerimizin hazırladığı ve öğrencilerimizin sunduğu program ile kutlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası kutlamasını bugün gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Ankara il milli eğitim özel eğitim rehberlik şube müdürümüz Sn. Metin HALICI okulumuzu ziyarette bulunmuş ve öğretmenlerimizle bir araya gelmişlerdir. İlgilerinden dolayı kendilerine teşiekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Egitim öğretime hazırlık calismalari kapsamında bahce, oyun sahası ve Atatürk büstünün boyamasını gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Egitim öğretime hazirlik çalışmaları kapsamında pencerelerin tamiri yapildi. Emeği geçen velilerimize katkılarından dolayı teşekkür.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 yılı Egitim öğretime hazırlık çalışmaları kapsamında ilaçlama çalışması yapıldı. Altindag belediyesine teşekkürler.

Eyl

İlçe milli eğitim müdürümüz sn.Hasan Yıldırım okulmuza gelerek öğretmnelerimizle bir araya gelmiştir. Okulumuzda sınıflarımızı da ziyaret eden ilçe milli eğitim müdürümüz sn. Hasan Yıldırım'a teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmen/psikolojik danışmanı Abdullah Yusufoğlu koordinatörlüğünde 5. sınıf rehber öğretmenleri katılımıyla 5. sınıflara okula uyum, birbirlerini ve okulu tanıma konusunda uyum çalışmları yapılmıştır. emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğretmenler gününde  Okul Müdürümüz Fatih ASLAN  tüm öğretmenlerimiz adına dikimi yapılan fidanların sertifikalarını öğretmenlerimize  takdim etti.Öğretmenler günümüz kutlu olsun...

Kas

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği resim yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Gülderen PEKER il genelinde 3. olmuştur. Öğrencimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aslı KURTOĞLU'nu tebrik ediyoruz.

Kas

Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında Abdullah Tokur Ortaokulu olarak büyük bir özlemle andık. Saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı 'nın okunmasının ardından  törenimiz günün  anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle devam etti.Müzik Öğretmenimiz Petek Pınar KAYATAŞ yönetiminde Atatürk 'ün sevdiği türkülerin dinlenmesi ile okul törenimiz sona ermiştir.

Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla  kutlandı.Törenimiz saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasından sonra  Türkçe Öğretmenimiz Cennet BİLİCİ'nin  günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin yönetiminde hazırlanan gösteriler ve Müzik Öğretmenimiz Petek Pınar KAYATAŞ yönetiminde hazırlanan Cumhuriyet Korosu ile sona erdi.

9-24 Ekim Avrupa Kod Haftası kapsamında öğrencilerimize Bilgisayarsız Kodlama, Robot teknolojileri,3 D yazılım ve Scratch ile kodlama hakkında bilgi verildi.

Sivil Savunma Kulübü tarafından 21.10.2021 tarihinde okulumuzda Tahliye Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.Tatbikat öncesinde sınıflarda bilgilendirme videoları izletilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Ankara'mızın Başkent Oluşu'nun 98.yılı okulumuzda düzenlenen  törenle kutlandı.Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle devam etti.Müzik Öğretmenimiz Petek Pınar KAYATAŞ  yönetiminde Ankara Marşlarımızla coşkulu bir kutlama gerçekleştirildi.