Nis

Kurtuluş Savaşı yıllarının izlerini taşıyan tarihi değerleri yakından görmek, Cumhuriyet´in önemini kavramak amacıyla 4 öğretmen ve 45 öğrenciyle "Kurtuluş Savaşı Müzesi" ve "Cumhuriyet Müzesi" gezileri düzenlendi.

Gezimiz sırasında öğrencilere gerekli bilgiler verildi.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 3-7 Nisan tarihleri arasında Ankara Gençlik ve Spor Federasyonu´nun düzenlediği Bocce Müsabakalarına Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar olmak üzere dört kategoride katılmıştır.

Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler ve Küçük Kızlar Ankara 5.si olurken Küçük Erkekler Ankara 1.si olmuştur.

Müsabakalarda yarışan öğrencilerimize ve onlara destek olan öğretmenlerimize teşekkür eder, Türkiye müsabakalarında okulumuzu ve Ankara´yı temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında;

-Okulumuz Özel Eğitim öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı bir pano düzenlendi.

-Bu pano dışında okulumuz girişinde tarihimizin önemli icatlarının yer aldığı video projeksiyon ile yansıtıldı.

-Öğrencilerin gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme amacıyla MTA Tabiat Tarihi Müzesi ve Enerji Parkı gezileri yapıldı. Müzede bilimi uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulan öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

-Bilişim Teknolojileri kursunda kodlamayı keşfeden ve tüketen değil üreten bireyler olma yolunda ilerleyen öğrencilerimiz "Kodlama Saati" etkinliklerini yaptılar.

-Haftanın son etkinliği olarak da öğrencilerimiz konferans salonumuzda "Marslı" filmini izledi.

-Okulumuzda tüm bu etkinlikler sayesinde verimli bir şekilde Bilim ve Teknoloji Haftası kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenlerimize hazırladığımız videomuz ve törenimizden görüntüler.

Kas

8/A sınıfı öğrencimiz Ahmet ACAR, 11.11.2016 Cuma günü İskitler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan okul meclisleri başkanlık seçiminde başkan adayı olmuş ve okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarından dolayı kutlarız.